Easiest Way to Make Yummy Si Sum (bubur Sumsum) Kuah Gula Merah Jahe is free HD wallpaper. This wallpaper was upload at May 15, 2020 upload by corel in .

Si Sum (bubur sumsum) kuah gula merah jahe.

You can cook Si Sum (bubur sumsum) kuah gula merah jahe using 15 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Si Sum (bubur sumsum) kuah gula merah jahe

  1. It’s of bubur sumsum.
  2. Prepare 200 gr of tepung beras.
  3. Prepare 300 ml of santan instan.
  4. It’s 1.2-1.5 liter of air (tergantung mau yg padet Atau yg meluncur langsung ketenggorokan 馃槄馃槄).
  5. You need 2 helai of daun pandan.
  6. Prepare 4 sdt of gula.
  7. It’s 1-1 1/2 sdt of garam.
  8. It’s of kuah gula merah jahe.
  9. It’s 230 gr of gula merah.
  10. Prepare 400 ml of air.
  11. Prepare 2 helai of daun pandan.
  12. It’s 1 ruas of jahe geprek.
  13. It’s 2 sdm of gula pasir.
  14. Prepare of Selamat mencoba ya buibu 馃馃 maafkan kebanyakan cerita nya 馃槀.
  15. It’s of #bubursumsum #kuahjahe #gulamerahjahe.

Si Sum (bubur sumsum) kuah gula merah jahe instructions

  1. Cara membuat bubur sum sum : Campur semua bahan aduk sampai licin biar pas di rebus gak ada yg bergerindil 馃馃 masak dengan api sedang ke kecil ya buibu aduk dr awal sampai akhir meletup matang (siapin tenaga extra buat ngaduk klo bikin nya banyak kudu ngupi dulu biar strong 馃挭馃挭馃槄 udah gitu aja sih cara masak nya mah 馃.
  2. Cara membuat kuah gula merah jahe Campur semua bahan ini mah gak usah di aduk di tinggal main sosmed bentar juga mateng sendiri 馃槄馃槄 jgn lupa di saring sesudah matang 馃馃.
  3. .
banner 728x90

Easiest Way to Make Yummy Si Sum (bubur Sumsum) Kuah Gula Merah Jahe is high definition wallpaper and size this wallpaper is 1920x0. You can make Easiest Way to Make Yummy Si Sum (bubur Sumsum) Kuah Gula Merah Jahe For your Desktop Background, Tablet, Android or iPhone and another Smartphone device for free. To download and obtain the Easiest Way to Make Yummy Si Sum (bubur Sumsum) Kuah Gula Merah Jahe images by click the download button below to get multiple high-resversions.

  • File Name : Easiest Way to Make Yummy Si Sum (bubur Sumsum) Kuah Gula Merah Jahe
  • Resolution : 1920x0 Pixel
  • Category :
  • Added on May 15, 2020 (23 Views)
  • Tags :
Download
banner 728x90

Leave a Reply